Divendres, 22 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Vilafranca acull la primera trobada d’informatius de ràdio municipal

Directors i caps d’informatius de les principals emissores municipals prendran part a la primera trobada d’informatius de la ràdio municipal, Infolocal, organitzada pel Consorci de Comunicació Local, responsable de COMRàdio. 

<br />Aquest primer Infolocal de ràdio vol reflexionar sobre l’enorme actiu que significa la feina diària de la ràdio pública local a l’hora d’informar. La trobada, concebuda com a intercanvi d’idees, ha de servir per compartir i potenciar aquest treball informatiu i pretén facilitar que arribi a tot arreu d’una manera ràpida i eficient. <br /><br />L’acte tindrà lloc a l’Escorxador, de Vilafranca.

La trobada l’obrirà a les 10 el director general de COMRàdio, Francesc Triola, el director de Ràdio i Televisió Vilafranca, Josep Alsina, i la tinent d’alcalde i regidora de Comunicació de l’Ajuntament de Vilafranca , Maria Batet,. La cloenda comptarà amb la presència del gerent del Consorci de Comunicació Local , Miquel Bonastre, i de l’alcalde de Vilafranca, Marcel Esteve.

Infolocal inclourà dues ponències: “COMRàdio i les emissores municipals: un nou model de relació” i “La informació local en xarxa”. <br />Aquesta trobada s’emmarca en els contactes que venen mantenint, d’un temps ençà, els responsables dels Serveis Informatius de COMRàdio amb entitats, emissores i periodistes per donar més protagonisme a la informació de proximitat.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: