Dissabte, 20 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Una inspectora de barris resoldrà els dèficits dels nuclis rurals de Sant Sadurní

L’ajuntament de la capital del cava posa en marxa un nou servei que té com a finalitat garantir l’atenció als nuclis rurals en temes bàsics com l’enllumenat, la neteja viària i la jardineria.

<br />Segons ha explicat el regidor de Medi Ambient, Isidor Rando, al magazín La Plaça és fruit de la demanda de major atenció a les necessitats dels nuclis rurals formulada pels seus representants en la darrera reunió del Consell Veïnal.

A la pràctica, aquest servei de proximitat funcionarà a través d’una treballadora de Neteja Viària, la inspectora Montse Català, que setmanalment passarà pels sis nuclis rurals del municipi: Monistrol, Can Catassús, Can Benet-la Prua, Espiells, La Fàbrica i Mas Asperó.<br />La inspectora farà una doble funció: preventiva i de recull de les demandes dels veïns d’aquests nuclis.

<br />Així, d’una banda s’ocuparà de detectar les incidències abans que es produeixin. I d’altra banda, Català també serà la persona de referència quan els veïns es vulguin adreçar a l’Ajuntament per comunicar qualsevol desperfecte en els serveis bàsics. De fet, aquesta nova figura vol ser un ajut per aconseguir que Serveis Comunitaris i Neteja Viària puguin satisfer millor les necessitats derivades de les seves competències.

&nbsp;

Rando considera que aquesta nova figura també permetrà detectar deficiències d’altres serveis i fer-ho saber als seus responsables per donar-hi resposta. <br />D’altra banda, els vehicles de Neteja Viària de Sant Sadurní han estrenat nova retolació i els treballadors d’aquest servei, nou uniforme.

&nbsp;

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: