Dimecres, 4 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Una àmplia majoria dels veïns de Moja, Sant Miquel i Sant Pere Molanta valoren positivament el porta a porta

El sistema de recollida porta a porta és àmpliament acceptat per una gran majoria dels veïns de Moja, Sant Pere Molanta i Sant Miquel d’Olèrdola, els tres pobles del municipi on està implantat des de fa  2 anys.

Així es desprèn dels resultats de l’enquesta de satisfacció feta durant la campanya de reforç del sistema porta a porta, els mesos de març i abril passats.<br />L’enquesta es va realitzar voluntàriament a 459 habitatges, que representen el 49% dels existents als tres pobles. El 82% troben positiu el sistema de recollida porta a porta, un 12% millorable i només un 6% el considera negatiu. El 73% dels enquestats, d’altra banda, considera correcta la freqüència de recollida porta a porta, mentre que el 25 % creuen que és millorable i només un 2% el veuen com a incorrecte. A l’hora d’avaluar el sistema, el 74% en fan una valoració bona.<br />La memòria de la campanya també recull que dels 71 comerços dels tres nuclis (31 dels quals estan considerats grans productors), el  95% no fan servir les instal·lacions de les deixalleries del municipi. Tot i així, el 98% declara estar satisfet amb el sistema de recollida porta a porta de la brossa orgànica.<br />Les propostes realitzades pels veïns per millorar el sistema de recollida han estat instal·lar un contenidor de poda a l’àrea d’emergència; fer la recollida porta a porta de totes les deixalles; netejar els contenidors i sobretot les àrees d’emergència més sovint i oferir més dies de recollida de la fracció orgànica tot l’any.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: