Diumenge, 21 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Un nou ban de l’alcalde de Sant Sadurní deroga les mesures restrictives de consum d’aigua

L’alcalde de Sant Sadurní, Joan Amat, ha derogat les mesures restrictives de consum d’aigua que hi havia vigents des del passat 3 d’abril mitjançant un ban amb data 5 de juny que constata la millora de les reserves d’aigua degut a les pluges de les darreres setmanes.

En aquest mateix ban, l’alcalde fa una crida a la ciutadania a evitar fer un consum no necessari, a la vegada que considera vàlides les recomanacions sobre l’estalvi d’aigua que s’han donat aquests darrers mesos.<br />L’Ajuntament aprofita aquest ban per fer un públic reconeixement del civisme dels sadurninencs per haver suportat l’esforç que ha suposat haver de fer front a una situació excepcional i les molèsties que se’n han derivat. Segons es diu en el ban, aquesta sequera ha ajudat a conscienciar la població sobre el fet que l’aigua és un bé limitat i en ocasions escàs, per la qual cosa té un valor inquantificable.<br />També s’agafa el compromís de seguir treballant per millorar l’abastament d’aigua del municipi, tant en quantitat com en qualitat, ja sigui en les tasques pròpies de l’Ajuntament com en col·laboració amb l’Agència Catalana de l’Aigua.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: