Dimecres, 4 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Un espectacle de trapezi i flamenc tanca el cicle Dionísies 2.008

Vinseum ha encarregat a La Companyia Las Lagartas la cloenda de Dionísies, el cicle que al llarg de tres sessions ha posat en comú diferents activitats creatives amb la cultura del vi.

<br />La cloenda es fa dissabte a la nit, a la plaça Jaume I, on Las Lagartas instal·laran un trapezi, element vital del seu darrer muntatge “El fil d’Ariadna”, un espectacle mestís on treballen diferents llenguatges. Des del trapezi al flamenc, passant per les ombres xineses, partint del mite grec d’Ariadna per reinterpretar-lo i modernitzar-lo.<br />La directora de Las Lagartas, Ariadna Martí, ha explicat al magazín La Plaça que aquest muntatge és tot un repte.

Ariadna és l’exemple per excel·lència de la dona seduïda i abandonada, però l’espectacle també s’endinsa en les obscuritats i obsessions que envolten el laberint del minotaure.<br />Martí ha destacat que aquesta reinterpretació del mite d’Ariadna és bàsicament femenina. De fet, l’únic personatge masculí que apareix és Dionís, interpretat per el cajonero flamenc.

Dissabte, a les 10 de la nit, podreu descobrir aquest particular laberint, a partir de la fusió del flamenc i el trapezi, en la cloenda de Dionísies 2008.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: