Diumenge, 24 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Tertúlia literària sobre Josafat, de Prudenci Bertrana, a la Torras i Bages

La biblioteca Torras i Bages reunirà tots els seus tertulians, en una sola sessió per acomiadar el curs tot comentant la novel·la Josafat, de Prudenci Bertrana.

Josafat narra la història del campaner de la catedral de Girona. El seu fanatisme religiós i el seu desig eròtic reprimit esclaten quan coneix Fineta, una prostituta àvida d’experiències sexuals violentes, amb la qual té relacions sexuals al campanar de la catedral. La idea de sacrilegi i de culpabilitat l’anirà corsecant fins a arribar a un final tràgic.<br />Tant els tertulians com tots aquells usuaris de la biblioteca que vulguin comentar aquesta obra es trobaran el dimarts 17 de juny, a 2/4 de 8 del vespre, a la sala de lleure de la biblioteca de Vilafranca. En aquesta ocasió la biblioteca comptarà amb la col·laboració de Pere Martí i Bertran que oferirà als assistents una conferència introductòria de l’obra i el seu autor.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: