Diumenge, 1 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Oberta la convocatòria perquè 8 joves vilafranquins participin en un campament internacional a Bühl

Vilafranca participa en la trobada de joves que, per segona vegada, organitza la xarxa de ciutats agermanades amb la ciutat alemanya de Bühl.

Fa un parell d’any es va celebrar a Àustria i enguany el campament es realitzarà a Alemanya, del 25 de juliol al 3 d’agost.<br />Hi poden participar 8 joves, però han de ser 4 nois i 4 noies, d’entre 14 i 16 anys, residents a Vilafranca i amb coneixements demostrables d’idiomes, preferentment d’anglès.<br />Durant 10 dies, aquest intercanvi juvenil promourà el diàleg intercultural entre els participants: joves italians, austríacs, alemanys, vilafranquins, francesos i possiblement també de Moldàvia i de la República Txeca.<br />La responsable del Servei de Relacions Internacionals de l’Ajuntament de Vilafranca, Carme Ribas, ha parlat dels objectius d’aquest campament al magazín La Plaça.

Cada ciutat participant envia una delegació de 8 joves, més 2 monitors acompanyants.<br />Els joves interessats a participar en el campament han d’enviar el seu CV, acreditant nivell d’idiomes i l’empadronament, al Servei de Relacions Internacionals, a la plaça de la Verema número 1. Tenen temps fins aquest divendres.

Si hi ha més demanda que places, es valorarà no haver participat mai en cap intercanvi europeu i es farà un sorteig públic, entre el 25 i el 27 de juny, per tal d’escollir els 8 participants.<br />Ribas ha explicat que els vilafranquins que van participar en el primer campament internacional de ciutats agermanades amb Bühl, encara mantenen els vincles i les amistats que hi van fer.

El cost per participant és de 150 € i inclou el viatge i l’estada.<br />Un cop s’hagin seleccionat els 8 joves, s’organitzarà una reunió amb els monitors que els acompanyaran i es concretaran detalls.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: