Dijous, 18 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Les persones sordes poden demanar un intèrpret en la llengua de signes quan s’adrecin a l’administració

L’Ajuntament de Vilafranca informa que, en aplicació d’una Llei de l’Estat aprovada l’any passat referent a la comunicació de la ciutadania amb l’administració, qualsevol persona que ho necessiti se li podrà proporcionar un intèrpret en la llengua de signes que calgui (català o castellà), sempre i quan ho demani expressament i amb un mínim de quatre dies per les tramitacions que tinguin a veure amb l’administració municipal.

La demanda d’aquest servei es pot fer directament a l’Oficina d’Atenció Ciutadana, a la planta baixa de la Casa de la Vila o a les oficines dels Serveis Socials de l’Ajuntament, al carrer dels Ferrers, núm. 49<br />Aquestes oficines també disposen d’un aparell de FM per poder mantenir una conversa amb persones que pateixen sordesa residual.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: