Dimarts, 26 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Les coques de Sant Joan seran a totes les festes

Els temps canvien però la tradicional coca de Sant Joan no faltarà avui o demà a cap taula del Penedès.

<br />La coca de Sant Joan forma part del paisatge d’aquests dies, juntament amb els petards, el cava  i les fogueres.<br />I n’hi ha de tantes varietats possibles com gustos, tot i que les que més agraden són les de crema, fruita, pinyons i llardons.<br />Hem visitat una de les pastisseries més antigues de Vilafranca, Cal Trens, on el pastisser Joan Trens ens ha enumerat algunes de les moltes opcions possibles.

La base de les coques de Sant Joan és la de sempre amb mantega, farina, ous i sucre i es recomana acompanyar-les amb cava o un vi dolç.<br />Aquesta elaboració té la venda assegurada, caigui com caigui la Revetlla i el pont de Sant Joan, perquè es pot comprar uns dies abans i es conserva bé.<br />Joan Trens està convençut de l’èxit. 

Un any més, doncs, aquesta Nit de Sant Joan triomfarà la coca.

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: