Divendres, 19 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Xarxa d’Espectacles infantils i juvenils demana disculpes per la suspensió del darrer espectacle de la temporada.

La Xarxa d’Espectacles infantils i juvenils de Vilafranca, juntament amb la Companyia de pallassos “La Tal”, demanen disculpes a totes aquelles persones que diumenge dia 1 de juny es van desplaçar al Casal per assistir al darrer espectacle de la temporada de la Xarxa i es van trobar que l’espectacle “Tubs?” s’havia suspès.

Dissabte a la tarda la companyia va fer saber a l’organització que un dels actors s’havia lesionat i no podrien assistir a l’actuació de diumenge a Vilafranca. Abans de prendre la decisió de cancel·lar l’espectacle, la Xarxa và remoure cel i terra intentant buscar alternatives, però, degut al poc marge de temps, no va ser possible.<br />A través d’un comunicat la Xarxa vol aprofitar, ja que no ho van poder fer el mateix diumenge, per agrair la col·laboració del personal del Casal durant tota aquesta temporada, ens han donat un cop de mà en tot el que han necessitat. <br />Per últim s’acomiaden fins la propera temporada, anunciant que a l’octubre els espectacles es tornaran a fer al teatre Cal Bolet amb la diferència de que s’oferirà doble sessió: a les dotze del migdia com fins ara i a les sis de la tarda.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: