Dimecres, 4 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La unitat mòbil del DNI no tornarà a Vilafranca fins al mes d’octubre

L’Ajuntament de Vilafranca informa que aquest 17 de juny és el darrer dia en que la unitat mòbil que es desplaça per fer la tramitació del Document Nacional d’Identitat ve a Vilafranca abans de l’època estiuenca.

Passada aquesta data, la unitat mòbil no tornarà a Vilafranca a fer la tramitació del DNI fins al proper mes d’octubre. Per tant, fins a finals de setembre no es tornaran a donar reserves de número per fer-se el DNI a la Vila.<br />Cal recordar que les persones que necessitin renovar-se o fer-se el DNI en qualsevol comissaria de la Policia Nacional poden demanar dia i hora trucant per telèfon al número 902.247.364 o bé accedint a la web <a href="http://www.citapreviadnie.es/">www.citapreviadnie.es</a>.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: