Dissabte, 13 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Societat La Lleialtat i Josep Domènech, premis Rossend Montané

La Societat La Lleialtat rep el guardó coincidint amb l’any del seu 10è aniversari i al mojenc Josep Domènech se li reconeix la seva qualitat humana i la seva tasca desinteressada a favor del benestar del municipi.

<br />El lliurament del premi, concedit pel Consell Consultiu de Cultura en reconeixement a persones o entitats que s’hagin significat pel seu treball a favor del municipi, va servir per tancar la 28èna edició de la Trobada d’Olèrdola, celebrada aquest cap de setmana passat al castell.<br />A la Societat La Lleialtat se li reconeix la seva tasca de dinamització cultural del poble de Sant Miquel d’Olèrdola.<br />Per la seva banda, a Josep Domènech, mojenc de 79 anys d’edat, se li reconeix de manera explícita “la seva qualitat humana i la seva tasca desinteressada” a favor del municipi. Domènech és membre actiu del Consell Pastoral de la parròquia de Sant Jaume de Moja i assumeix amb dedicació el manteniment d’espais públics com el cementiri parroquial o els jardins de l’església. És igualment molt conegut a Moja per ser un incansable voluntari en l’activitat cultural i festiva del poble, sent una persona predisposada a respondre a qualsevol sol·licitud de col·laboració que se li demani.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: