Dimarts, 16 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La segona sortida del "Pròxima estació: la vinya" descobrirà els vins de terrer

Ara la vinya és en ple esplendor vegetal i tenyeix d’un verd intens el territori. El raïm està en plena pubertat i es prepara per madurar fins el seu punt òptim.

<br />El punt de partida de la sortida és Lavern, des d’on es caminarà fins a la finca de Castellroig, on Marcel Sabaté Coca farà parar atenció en la importància del territori sobre el producte final, els vins de terrer.<br />Aquesta sortida es fa diumenge, sortint des de l’estació de tren de Lavern, a les 10 del matí. El preu és de 3 euros per persona i per <br />fer la reserva, cal trucar al Vinseum, al 93 890 05 82, de dimarts a divendres al matí.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: