Dissabte, 23 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Policia Local deté tres individus per robatori amb intimidació a Vilafranca

La primera actuació policial va tenir lloc cap a 2/4 de 2 de la matinada d’aquest dimarts.

Una patrulla de la Policia Local que feia tasques de seguretat ciutadana per la zona del Pla del Diable, al barri de Sant Julià, va ser requerida per un home que afirmava haver estat agredit per un individu, el qual presumptament li havia sostret una bicicleta de la seva propietat. Els agents van fer una batuda per la zona fins aconseguir detectar l’individu. L’home, de 19 anys, veí de Santa Coloma de Gramenet i que anava indocumentat, va ser detingut com a autor d’un presumpte delicte de robatori amb violència. <br /><br />L’altra actuació policial amb dues persones detingudes va tenir lloc dimarts poc abans de les 11 del matí quan una patrulla de la Policia Local va ser requerida arran d’una baralla amb agressions en un bar del barri de les Clotes. A l’arribada de la patrulla el cambrer del bar va dir que aprofitant la confusió de la baralla dos dels individus implicats li havien robat diners de la caixa enregistradora i que l’havien agredit. Els agents van detenir dos individus que responien a les inicials D.E., de 26 anys i veí d’una població d’Almeria, i R.M., de 25 anys i veí de Sant Martí Sarroca, per un presumpte delicte de robatori amb intimidació i violència amb resultat de lesions.<br />

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: