Dijous, 5 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La festa de la Girada engega les festes dels barris a Vilafranca aquest cap de setmana

La setmana passada ja es va fer una conferència sobre el fet casteller a càrrec dels Xicots de Vilafranca que, posteriorment, van traslladar el seu assaig del divendres al barri de La Girada. Ara s’estan ultimant els detalls per fer que el gruix d’actes de la festa del barri sigui tot un èxit aquest cap de setmana. L’activitat serà intensa i s’ha buscat que susciti l’interès de tots els públics.

Avui, els castells dels Xicots de Vilafranca tornaran a ser protagonistes perquè s’inaugura, al local de l’Associació de Veïns, l’exposició dels 25 anys. Les festes comencen oficialment divendres a dos quarts de nou del vespre amb una exhibició de dansa oriental de les persones que fan els cursos organitzats per la mateixa Associació de veïns. Després hi haurà un sopar, un castell de focs i una nit de rumba. 

<br />Dissabte al migdia, continuen els actes amb un concert de la coral del barri, que acompleix el seu primer aniversari. A la tarda, hi haurà una festa pels nens i nenes de Vilafranca, amb un grup d’animació i xocolatada. I, a la nit, es farà el ball de festa. Finalment, diumenge, es faran sardanes i hi haurà un concert de flamenc i la festa es tancarà amb havaneres.<br /> 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: