Dissabte, 30 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Gelida coordina l’acollida de 24 infants bielorussos

Des de fa uns anys, famílies gelidenques participen en un programa d’acollida d’infants bielorussos durant el mes de juliol. Aquest any, la coordinació del programa ha estat assumida per l’associació Belarús, amb seu a Gelida, i per primera vegada s’hi ha implicat l’ajuntament de Gelida.

El programa consisteix en una acollida d’un mes de durada amb objectius sanitaris, ja que els nens procedeixen de la zona afectada per les fuites nuclears de Txernòbil, però també de caràcter cultural i de formació segons la regidora Anna Martínez.

Després d’arribar per Sant Joan, l’estada s’estendrà durant el mes de juliol. Demà, a la  Unió del Casal Gelidenc, es fa una recepció dels nens i les famílies acollidores de Gelida, Masquefa, Sant Llorenç d’Hortons, Piera, Carme, Barcelona i Hostalets de Pierola. <br />L’acte de recepció es farà a partir de les 7 de la tarda.

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: