Dimecres, 4 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Es presenta el llibre amb les ponències de les I Jornades El lector de l’Odissea

Dijous, a dos quarts de nou del vespre, es clourà definitivament IX Premi de Narrativa “El lector de l’Odissea” amb la presentació del llibre “La literatura catalana després de Frankfurt”.

<br />El volum sintetitza, molt probablement, la primera reflexió col·lectiva que es feia a Catalunya sobre la salut de la seva literatura, tot acabant de passar pel fenomen de Frankfurt. I d’entre les principals conclusions que es van poder extreure sobresortia la convicció que, tot i gaudir de bona salut, encara és impossible parlar de literatura catalana sense parlar de política i de societat, però sobretot de llengua.

<br />L’acte es fa al Vinseum i anirà a càrrec de la professora Anna Ruiz, membre de la comissió organitzadora de les jornades i del Consell de Cent Lectors, així com del director de la Institució de les Lletres Catalanes, Oriol Izquierdo, i de l’alcalde Marcel Esteve. <br /> 

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: