Dilluns, 25 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Emendis comercialitza vi blanc en ampolles de 50 cl.

Darrere de la creixent conscienciació social entorn al consum responsable d’alcohol, el món de l’hostaleria i la restauració s’han vist obligats a fer un replantejament en la seva oferta.

Per donar resposta a aquestes noves necessitats, Emendis, un celler familiar de Sant Marçal, presenta el Mini Trio: el seu vi blanc estrella en un nou format de 50cl.<br />Amb dos anys de vida i premiat consecutivament amb la medalla d’or del concurs Girovi 2007 i 2008, aquest vi fresc, aromàtic i molt afruitat ha estat tot un èxit pel celler penedesenc. <br />Amb el nou Mini Trio, Emendis no només s’adapta a les noves demandes d’un mercat cada cop més exigent, sinó que a més fomenta el consum responsable.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: