Divendres, 12 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els Diables de Vilafranca participen diumenge al vespre en la Festa Major de Catalunya que es fa a Barcelona

El Ball de Diables de Vilafranca actuaran diumenge, a 2/4 de 10 del vespre al Moll de la Fusta de Barcelona, en el marc de la Festa Major de Catalunya.

Aquesta actuació consistirà en una actuació conjunta del Ball de Diables de Vilafranca amb el Ball de Diables de Bolívia. Ambdós balls faran aquest diumenge un representació dels seus respectius balls parlats.<br />Precisament, arran d’aquesta coneixença mútua, el Ball de Diables de Vilafranca i el Ball de Diables de Bolívia estan iniciant una col·laboració de treball i recerca per intentar de crear, en un futur, un espectacle que combini totes les similituds i diferències que hi ha entre ells.

Efemèrides

12 de juliol
No hi ha efemèrides

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: