Dissabte, 23 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Punt d’Informació Jove a secundària ha finalitzat

Ofert per el Servei de Joventut de l’Ajuntament de Sant Sadurní amb la col·laboració dels centres de secundària, ha acostat la informació d’interès als joves.

A més, la informadora juvenil ha portat als centres educatius tota la informació que arriba a l’Índex procedent de les entitats esportives, lúdiques i culturals del municipi. <br />Enguany, s’ha desplaçat cada setmana al Col·legi Sant Josep i a l’Escola Intermunicipal, i un cop cada quinze dies a l’Escola El Carme i a l’IES Jacint Verdaguer.<br />Durant aquest curs escolar els joves han fet 161 consultes i s’han fet diferents campanyes informatives específiques, així com un total de 10 activitats amb la participació de 642 joves. <br />De cara al curs vinent la Regidoria de Joventut ha presentat la sol·licitud per formar part de la xarxa del  Programa d’Informació i Dinamització als Centres de Secundària de la província de Barcelona.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: