Dimarts, 23 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Consell Comarcal celebra dijous a la tarda sessió de ple, per tractar diverses qüestions relacionades amb hisenda i coordinació de plans transversals

El ple compta amb 10 punts a l’ordre del dia, entre els quals hi ha l’aprovació de l’adjudicació del contracte de gestió del servei públic d’acollida amb monitors, per als alumnes d’educació infantil afectats per la sisena hora de la comarca de l’Alt Penedès.

Pel que fa a les mocions, n’hi ha una en defensa del batxillerat nocturn a l’Institut Eugeni d’Ors; i una altra de suport a la candidatura per a la inscripció dels Castells a la llista representativa del patrimoni cultural immaterial de la humanitat de la Unesco.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: