Divendres, 12 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Col·lectiu Bosc Verds organitza una caminada nocturna al Parc d’Ordal

La caminada s’organitza per celebrar el 21è aniversari del Col·lectiu Ecologista, i compta amb la col·laboració de Toni Ingalda, del Centre Excursionista del Penedès, que portarà a sortida.

La sortida està prevista a les 10 del vespre a la Estació d’autobusos de Vilafranca, des de on s’anirà amb cotxes particulars fins a la zona d’aparcament del conjunt monumental del Castell d’Olèrdola, on començarà la caminada. Es tracta de pujar al puig de l’Àliga i poder gaudir, si el temps ens ho permet, d’una bona vista nocturna amb lluna plena de Vilafranca, Vilanova, Sitges, El Vendrell…<br />La durada aproximada serà de 3 hores, a ritme de passeig. Cal portar aigua, lot o frontal, calçat de muntanya i bastó. És una caminada gratuïta i oberta a tothom.

<br /> 

Efemèrides

12 de juliol
No hi ha efemèrides

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: