Dijous, 25 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El barri vilafranquí de la Barceloneta Sant Magí celebra aquest cap de setmana la seva festa

Els actes s’iniciaran amb un sopar i ball que es farà al carrer Barba i Roca, a partir de les 9 de la nit de divendres.

Les places per el sopar son limitades i la data límit per apuntar-se és aquest dimecres. Els actes del divendres acabaran amb un ball.<br />Dissabte a les 10 del matí al local de l’associació de veïns hi haurà el segon campionat de dòmino. Ja a la tarda, a partir de les 6, hi haurà xocolatada i exhibició d’aeròbic. A la nit ball amb l’orquestra korona. <br />El darrer dia serà el diumenge, amb trobada d’intercanvi de plaques de cava a partir de les 10 del matí; play-back amb el casal d’avis de l’Espirall  a les 6 de la tarda i finalment gran botifarrada i cantada d’havaneres a partir de ¼ de 8 del vespre.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: