Dilluns, 25 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Dos penedesencs han estat detinguts a Gàmbia per ser gais

Des del divendres passat i fins aquest dimarts dos turistes espanyols van estar detinguts a la comissaria de Kotu, una localitat turística a la costa de Gàmbia, per fer “proposicions deshonestes” a dos taxistes.

 

Aquest país africà persegueix l’homosexualitat de manera expeditiva, que pot arribar a la pena de mort.<br />Segons ha pogut saber la nostra emissora els detinguts són dos penedesencs d’uns cinquanta quatre i cinquanta sis anys, un de Pacs i l’altre de Torrelles de Toix.<br />No obstant , i desprès de gestions del ministeri d’afers estrangers espanyol, dimarts al migdia els detinguts van ser posats en llibertat sense càrrecs. <br /> 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: