Dimarts, 26 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Dissabte arriba la tercera i darrera cita de l’edició d’enguany de Dionísies, amb l’estrena de “El fil d’Ariadna”, a càrrec de Las Lagartas

A les 10 de la nit, a la plaça Jaume I, tindrà lloc el tercer espectacle del cicle Dionísies del Vinseum, que ha pretès posar en comú diferents activitats creatives amb el mon del vi, i fer-ho de forma festiva.

En aquesta ocasió es tracta d’un espectacle on es barreja flamenc i trapezi, per tal d’explicar el mite d’Ariadna. L’espectacle du per nom “El fil d’Ariadna”, i va a càrrec de la companyia Las Lagartas. És un espectacle mestís on es treballen el trapezi, les ombres xineses i el flamenc, amb dansa i música. La proposta parteix del mite grec per tal de reinterpretar-lo i modernitzar-lo amb una posada en escena totalment femenina. L’únic personatge masculí és Dionís. Ariadna és l’exemple clar de la dona seduïda i abandonada; però se centra sobre tot en la imatge del laberint. Ariadna hi va sobreviure després de ser abandonada per Teseu; i va acabar trobant una sortida conquerint Dionís amb una seductora dansa.<br />L’espectacle te accés lliure, i començarà a les 10 de la nit a la plaça Jaume I.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: