Diumenge, 24 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Continua el cicle de cinema a la fresca de Sant Sadurní

Després de l’estrena del cicle de Cinema a la Fresca 2008 a la pista del Centre, aquest divendres a les 10 de la nit, continua al carrer Raval amb el film “En busca de la felicidad”.

<br />L’organització d’aquest cicle va a càrrec de la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Sant Sadurní i enguany s’amplia a un altre nucli rural, Can Catassús. <br />Cinema a la Fresca és una proposta que ja fa uns anys que se celebra a Sant Sadurní quan s’apropen els mesos d’estiu i que progressivament s’ha anat ampliant als barris agregats. Als nuclis de Can Benet, Espiells i a Can Catassús hi haurà la possibilitat de sopar tot mirant la pel·lícula programada per aquella nit gràcies als Diables Se Me’n Refum, que organitzen una botifarrada popular.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: