Aquest dissabte torna el mercat del préssec d’Ordal
Tots els caps de setmana dels mesos de juny, juliol i fins a mitjans d’agost se celebrarà la tercera edició del mercat del préssec d’Ordal, a la Plaça Subirats de Sant Pau d’Ordal.
<br />Aquesta iniciativa va néixer l’any 2006 de la mà del Patronat de Turisme de Subirats amb l’objectiu de donar a conèixer i revaloritzar la marca registrada del préssec d’Ordal, un préssec de secà que es conrea als contraforts de les Serres d’Ordal als termes de Subirats i Avinyonet. Les característiques concretes d’aquest emplaçament, i l’ acurada atenció durant el seu creixement, el fan diferent a la resta amb un gust i un aroma més pronunciat.
D’altra banda, a Subirats comença la 2ª temporada gastronòmica del préssec d’Ordal a càrrec de diversos restaurants del municipi i també Cal Ton de Vilafranca.<br />Cadascun dels restauradors que hi participen elaboren amb préssec d’Ordal el seu plat estrella de la temporada, ja sigui un primer plat, un segon o postres.