Dimecres, 4 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Aquest cap de setmana Vilafranca s’omplirà d’activitat jazzística i vinícola, amb la segona edició del Vijazz Penedès

Els actes oficials d’aquesta segona edició del gran maridatge de vins i caves del Penedès amb el millor jazz s’iniciaran els dies 4, 5 i 6 de juliol.

Tot i així, el primer dels actes serà el dijous dia 3, amb un concert al Fòrum Berger Balaguer a càrrec de la Transpenedès jazz orquestra &amp; Esther Schoenmarkers. Cal invitació per assistir al concert, que començarà a 2/4 de 9 del vespre.<br />El Vijazz pròpiament, s’iniciarà el dia 4, amb visites organitzades ja a algunes bodegues de la comarca al llarg del matí; i l’obertura a 2/4 de 6 de la tarda de la Fira a la Rambla de Nostra Senyora.<br />Pel que fa als grans concerts que es podran seguir aquests tres dies a Vilafranca, el divendres 4 actuen Lluís Coloma Septet i Kenny Garret, el primer a les 9 del vespre i el segon a les 11 a la Plaça Jaume I. Dissabte Roy Hardgrove quintet i a continuació The Yellow Jackets featuring Mike Stern. Els primers a les 9 i els segons a les 11 de la nit. Tancaran el programa diumenge Perico Sambeat Quartat a les vuit de la tarda; i Arturo Sandoval Sextet a les 10 de la nit.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: