Dimarts, 3 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Ampliació de la llar d’infants L’Enxaneta

S’amplia la llar d’infants L’Enxaneta amb nous espais. La Llar Municipal, situada a la plaça de Fèlix Mestre Nutó, al barri de l’Espirall, ja ha iniciat les obres de reforma i d’ampliació.<br />

<br />El projecte consisteix en l’ampliació amb una nova aula a la part posterior de la llar, tocant al carrer de Sant Sadurní d’Anoia, i la millora i redimensionament de diferents espais i instal·lacions actuals de la llar d’infants. La intervenció que es farà en aquesta llar és una etapa més del seguit d’intervencions de modernització de l’edifici que s’han anat fent al llarg dels anys. En aquest cas, es pretén millorar la funcionalitat general del centre amb la construcció d’una nova aula, fet que permetrà disposar d’una llar amb un total de 5 grups, ampliar la sala polivalent i habilitar un espai per al descans dels infants més petits, tenint en compte que en aquests moments la llar acull nens i nenes a partir dels 8 mesos d’edat.<br /><br />El projecte de reforma i ampliació de la llar d’infants L’Enxaneta té un pressupost d’uns 369.000 euros i es preveu executar-lo al llarg de l’estiu amb l’objectiu que la llar pugui obrir portes totalment renovada a inicis del proper curs escolar, al mes de setembre.<br /><br />

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: