Dissabte, 13 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Acte de reconeixement dels resultats esportius de les entitats i esportistes de Vilafranca durant la temporada

Dimecres tindrà lloc l’acte oficial de reconeixement dels resultats esportius d’entitats i esportistes de Vilafranca al llarg de la temporada 2007/2008.

L’acte tindrà lloc a les 8 del vespre, a la zona interior de la pista d’atletisme de la Zona Esportiva Municipal de Vilafranca i està prevista la presència de l’alcalde de Vilafranca Marcel Esteve, del regidor i president del Patronat Municipal d’Esports Josep Colomé, i membres del consistori i del consell del Patronat Municipal d’Esports.<br />En el decurs de l’acte seran guardonats els i les esportistes, així com les entitats que han aconseguit resultats rellevant al llarg de la temporada. Seran guardonats diversos equips del Club Esportiu Xamba de bàsquet femení, diversos esportistes de les entitats Budo Casal Vilafranca, Club Atletisme Vilafranca, Club Karateado Hiraken, Club Esportiu Penedès, Club Natació Vilafranca, Club Rítmica Penedès i l’equip de BTT Totvicienbici.<br />A banda també s’homenatjarà Josep Gumà pels anys dedicats a l’esport de l’hoquei, el col·lectiu organitzador de la Mitja Marató de l’Espirall, la veterana esportista Dolors Piñol pel seu exemple esportiu (té gairebé 80 anys i encara va sovint al Complex Aquàtic a més de ser campiona de Catalunya Màster de natació). També es farà un reconeixement a les seccions d’esports dels mitjans de comunicació locals i comarcals.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: