Diumenge, 21 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

4 empreses del Penedès promociones els seus vins i caves davant agents comercials de Canadà

El Departament d’Agricultura, Alimentació i Acció Rural, en col·laboració amb ACC1Ó CIDEM/COPCA, organitza des d’ahir i fins divendres una missió inversa d’agents comercials dels monopolis de begudes alcohòliques de les províncies canadenques d’ Ontàrio i Québec.

<br />El programa inclou una introducció del sector del vi català realitzada per un enòleg de l’INCAVI, un aparador i degustació dels productes de les empreses participants en la missió i trobades de negoci, amb visites a cellers catalans.<br />Les empreses penedesenques participants en aquesta trobada són Bodegas Pinord, Cavas Nadal, Caves Rovellats i  Giró Ribot de Santa Fe.<br />Canadà és un país amb un alt poder adquisitiu i més de trenta milions d’habitants, per la qual cosa té potencialitat com a país consumidor de vi. En el decurs dels últims anys, el creixement del consum de vi ha estat una mica superior al cinc per cent, i s’espera que continuï l’alça en la mesura que el consumidor canadenc vagi familiaritzant-se amb aquest producte.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: