Dijous, 21 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

39è concurs de joves intèrprets de piano a Vilafranca

El 39è concurs de joves intèrprets de piano de Catalunya reuneix a Vilafranca les joves promeses de la música. El concert de cloenda i el lliurament de premis tindran lloc el dissabte 12 de juliol a l’auditori del Fòrum Berger Balaguer de Caixa Penedès.<br />

<br />Coincidint amb la festa de la música de Vilafranca, aquest cap de setmana tenia lloc a l’auditori de Vinseum el 39à concurs de joves intèrprets de piano de Catalunya. Aquest veterà certamen musical està organitzat per les Joventuts Musical de Vilafranca i reuneix cada any a la vila les grans promeses del món de la música.<br />Aquest dissabte tenien lloc les primeres proves qualificadores. Aquestes proves estaven protagonitzades pels concursants de la categoria ©, és a dir, fins al tretze anys. El programa que interpretava cada concursant constava de tres peces. La primera havia de ser un dels estudis de Czerny, la segona, de Bach, i la tercera, una obra de vuit minuts com a màxim escollida lliurement pel concursant.<br />Durant tot el dia, una vintena de concursants van oferir les seves interpretacions.<br />Dissabte i diumenge d’aquesta setmana es fan les proves de la resta de categories que participen al concurs. El concert de cloenda i el lliurament dels premis es farà el dissabte 12 de juliol a l’auditori del Fòrum Berger Balaguer a partir de dos quarts de vuit del vespre.<br />

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: