Dimecres, 4 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Vilafranca celebra la setmana d’Europa amb activitats per a tots els públics

L’acte central és la conferència institucional que farà el 22 de maig la Secretària per a la Unió Europea Anna Terrón.<br />

<br />Aquest divendres 9 de maig se celebra el dia d’Europa, una data que serveix per recordar els ciutadans de la Unió Europea que en formen part i que intenta donar a conèixer les institucions que comparteixen els països que la composen. A Vilafranca, ja fa vuit anys que, entorn a la celebració d’aquest dia, s’organitza la setmana d’Europa. Aquest any, s’han pensat activitats adreçades a tot tipus de públics per tal de fer arribar el missatge al major nombre de gent possible. <br />L’acte central de la setmana d’Europa és la conferència institucional que tindrà lloc el dijous 22 de maig al saló de plens de l’Ajuntament de Vilafranca. Anna Terrón, secretària per a la Unió Europea de la Generalitat de Catalunya, pronunciarà la conferència “Nou estatut, nou tractat”.<br />

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: