Dimarts, 23 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Valeri continua davant la Sindicatura Municipal de Greuges

Glòria Valeri torna a ser nomenada Síndica de Greuges de Vilafranca per als propers 5 anys. Valeri exerceix el càrrec des del 2003.<br />

L’Ajuntament ha nomenat novament Glòria Valeri al capdavant de la Sindicatura de Greuges de Vilafranca. Valeri, que exerceix el càrrec des del mes de juny de l’any 2003, va rebre el recolzament de tots els grups municipals representats al Plenari. El nou mandat de la Síndica de Greuges tindrà una durada de 5 anys.<br /><br />La Sindicatura Municipal de Greuges és una institució que té per objectiu defensar els drets dels ciutadans amb relació a l’actuació de l’Ajuntament de Vilafranca i dels organismes que en depenen. S’hi poden adreçar tots els ciutadans i totes les ciutadanes de Vilafranca i de fora de la vila que tinguin alguna queixa o se sentin agreujats per alguna actuació o resolució del consistori o de qualsevol dels organismes que en depenen.<br /><br />La Sindicatura municipal de Greuges està ubicada a la Casa de la Vila. El telèfon és el 93 892 03 58 i el correu electrònic . Per accedir al servei s’ha de concertar visita amb la secretaria de la Sindicatura, que atén el públic els dies laborables al matí.<br />

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: