Dimarts, 3 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Sant Sadurní s’ha concentrat en silenci contra ETA

A les 12 del migdia, l’Ajuntament de Sant Sadurní ha convocat una concentració silenciosa contra el darrer atemptat d’ETA.

<br />  <br />Seguint la crida festa des de la Federació de Municipis de Catalunya i l’Associació Catalana de Municipis i Comarques a tots els ajuntaments catalans, Sant Sadurní ha convocat a les 12 del migdia, al davant de la Casa de la Vila, una concentració silenciosa de 5 minuts contra el darrer atemptat d’ETA i de rebuig del terrorisme.

<br />L’Ajuntament de Sant Sadurní vol així solidaritzar-se amb els afectats de les accions terroristes d’aquest dimecres a la localitat alavesa de Legutiano i, concretament, amb la família de Juan Manuel Piñel, el guàrdia civil assassinat per ETA, així com els seus companys ferits en l’atemptat.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: