Dissabte, 23 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Pere Regull assenyala que l’ajuntament no es pot adormir si es vol mantenir el batxillerat nocturn a Vilafranca

El portaveu del grup municipal de CiU, Pere Regull, ha assenyalat la importància de l’acord unànime, que es va aprovar en el darrer ple municipal , de suport  a l’institut Eugeni d’Ors en la seva reclamació que el Departament d’educació no tanqui les portes del batxillerat nocturn per el curs vinent.

Recordem que la Generalitat ha decidit deixar d’impartir les classes nocturnes de batxillerat a la majoria de centres de Catalunya. Pel que fa a la zona del Penedès només es conservarà l’oferta a l’institut Manuel de Cabanyes de Vilanova. Arran d’aquesta situació l’Institut Eugeni d’Ors ha decidit mantenir les pre-inscripcions i reclamar al departament que es mantingui l’oferta a l’Alt Penedès. Per donar-li suport l’ajuntament de Vilafranca va aprovar la setmana passada una moció amb el suport de tots els grups municipals.<br />Pere Regull considera que si hi ha un posicionament unitari i ferm la Generalitat haurà de fer marxa enrera en la seva decisió i demana també que el govern municipal no s’adormi i que sigui contundent en la seva acció. Pere Regull recorda que el batxillerat nocturn s’adreça a persones que tenen la voluntat d’estudiar, mentre alhora estan treballant, i que és un servei necessari mantenir-lo. En aquest sentit el portaveu del grup municipal de CiU a l’ajuntament de Vilafranca ha recordat la tasca desenvolupada durant molts anys per l’institut Eugeni d’Ors i ha reclamat que es mantingui el batxillerat nocturn en aquest centre.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: