Dimarts, 16 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Olèrdola ha iniciat gestions per desenvolupar habitatge protegit

Promoure habitatge social és un dels objectius que s’ha fixat el govern municipal d’Olèrdola. Per a aconseguir-ho, ja ha sol·licitat a la Diputació de Barcelona que elabori un estudi per a desenvolupar una promoció d’habitatge social a Sant Pere Molanta i n’assumeixi la gestió posterior.

<br />També s’ha demanat a la Diputació suport per elaborar un pla local d’habitatge que inclouria la previsió de poder desenvolupar fórmules d’habitatge protegit al nou sector de la Plana de Moja. Aquest pla tindria un abast municipal i ara, de manera concreta, es preveu activar els mecanismes per poder desenvolupar habitatge protegit a Sant Pere Molanta.<br />En el darrer mandat municipal, l’Ajuntament havia realitzat diferents gestions per tal d’arribar a acords amb promotors per a desenvolupar habitatge protegit. Tenint en compte les característiques i superfícies dels terrenys al municipi, no s’havia trobat cap promotor disposat a assumir la construcció d’aquesta tipologia d’habitatge. Ara s’espera salvar aquesta dificultat gràcies a la gestió de la Diputació, que disposa d’una borsa d’empreses especialitzades en la construcció d’habitatge protegit.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: