Dimarts, 16 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Núria Feliu ha recitat sardanes populars en la presentació del seu darrer treball

La cantant Núria Feliu va ser ahir a la tarda a la Vila per presentar el seu darrer disc-llibre en què recita les sardanes més populars.

Aquest treball literari i discogràfic ofereix una mostra il·lustrativa de la producció poètica coral dels principals poetes i compositors catalans. El disc-llibre neix amb motiu del centenari de l’estrena de La Santa Espina, l’emblemàtica obra d’Àngel Guimerà amb música d’Enric Morera,  i amb la qual Núria Feliu ha volgut recuperar algunes de les obres poètiques i corals que han esdevingut clàssics de la música de casa nostra. La cantant explica a un equip de la casa que aprofitant la commemoració es van adonar que hi havia un buit. La presentació, a l’Auditori de Vinseum, l’organitzava conjuntament la Delegació de l’Alt Penedès d’Òmnium Cultural i Vilafranca Sardanista a l’entorn del 23è Aplec de la Sardana. <br />L’encarregat de presentar al públic assistent la cantant i glossar-ne la trajectòria va ser el flamant president d’Òmnium a la comarca, Ricard Serra. <br />I entre les sardanes populars, la Maria de les Trenes, que com bromejava la mateixa Feliu encara és viva… &nbsp;

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: