Dilluns, 22 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’Avinguda Europa, nova seu dels Serveis Educatius de l’Alt Penedès

El Servei Educatiu de l’Alt Penedès s’ha traslladat a una nova ubicació. Després de vint-i-quatre anys de tenir les instal·lacions a la Plaça Penedès n’estrenen aquests dies de noves.

Els diferents equips que configuren el Servei Educatiu de la comarca, així com la Inspecció i l’Oficina Gestora s’han traslladat al número 28 de l’Avinguda Europa, de Vilafranca. O el que és el mateix: un edifici adjunt al CEIP Dolors Piera al barri de La Girada. Ara amb la distribució dels nous espais els permet organitzar-se millor en tots els serveis educatius que ofereixen. En concret, a la planta baixa se situen l’Oficina Gestora i Inspecció, a més d’una sala d’actes, que els permetrà acollir actes especialment xerrades i conferències amb molt més espai per als professors i professores. A la primera planta s’han ubicat els serveis: l’equip d’assessorament psicopedagògic, el Centre de Recursos Pedagògics, l’equip de llengua i d’intercohesió cultural a més del servei de logopèdia. Aquí hi ha diferents sales de reunions i alguns espais comuns. Fins aquest maig, el Servei Educatiu de l’Alt Penedès ha tingut durant vint-i-quatre anys les seves instal·lacions a la Plaça Penedès. Ara anuncien que s’han traslladat però encara els resten uns dies per tenir l’edifici a punt i poder-lo posar en marxa, a ple rendiment.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: