Dissabte, 23 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’Ajuntament de Vilafranca celebra sessió plenària, en que s’ha de modificar el reglament de serveis de proveïment d’aigua

De fet el plenari d’aquest mes de maig, amb 17 punts a l’ordre del dia, preveu fins a 11 mocions presentades per els diferents grups.

Pel que fals punts a discutir en el pla, el primer és l’autorització de la cessió de terrenys de Domenys I a Entrem-hi, de la transmissió d’un coeficient de propietat a favor de la cooperativa “Nou Verd”. En el segon punt es porta a aprovació la modificació del reglament dels serveis de proveïment i sanejament d’aigua, en matèria de mesures contra la sequera. Un altre punt destacat serà la renovació del nomenament de Glòria Valeri com a sindica de greuges de Vilafranca.<br />En l’apartat de les mocions, en trobem dues, una del grup socialista i l’altra del de la CUP, sobre el batxillerat nocturn a l’IES Eugeni d’Ors. També n’hi ha una de CiU demanant un estudi i projecte d’una nova residència per a la gent gran.<br />El ple com és habitual començarà dimarts a les 8 del vespre, i serà ofert en directe per Ràdio Vilafranca i Vilafranca Televisió.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: