Dimecres, 4 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’Ajuntament de Sant Sadurní i la Fundació Mas Albornà signen un conveni per a promoure la integració social i laboral de persones amb discapacitat intel·lectual

El conveni es va signar el passat 30 d’abril amb l’objectiu de promoure la formació i integració laboral de les persones amb discapacitat o malaltia mental.

Aquest conveni forma part d’una sèrie d’actuacions destinades a reestructurar i millorar el servei de jardineria de l’Ajuntament. El projecte contribuirà alhora a la formació dels treballadors de Mas Albornà i a la sensibilització de la ciutadania de Sant Sadurní. <br />Aquest projecte d’integració s’impulsa des del Centre Especial de Treball de la fundació Mas Albornà, i estarà coordinat amb l’Ajuntament, que aportarà la cessió dels seus espais verds, així com el suport tècnic i econòmic necessari, xifrat en el conveni en 125.000 euros.<br />El conveni es centra exclusivament en el manteniment de les zones verdes, però n’exclou les tasques sobre l’arbrat municipal. Per a la poda i tractament integral dels més de 3.500 arbres que hi ha al municipi, es contractarà una empresa especialitzada. <br />L’Ajuntament també ha introduït diversos condicions tècniques sobre l’execució del projecte, com la obligació d’utilitzar aigua no potable per al reg i la priorització d’espècies autòctones en les plantades que es facin en un futur, ja que són les que s’adapten millor al nostre medi, requereixen menys tasques de manteniment, tenen un menor consum d’aigua i aporten un major coneixement sobre l’entorn natural que ens envolta.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: