Dilluns, 15 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’actor Lluís Soler ha portat a Cal Bolet una selecció dels versos d”El comte Arnau’, de Segarra

Al Teatre Municipal Cal Bolet a quarts d’onze de la nit l’actor Lluís Soler va interpretar com a protagonista “El comte Arnau”, sota la direcció d’Antoni Calvo.

Escrit per Josep Maria de Segarra, aquest és un poema majúscul en quantitat i qualitat on l’autor reinterpreta la llegenda d’una forma molt personal. El comte Arnau conté més de deu mil versos, dels quals el director i l’actor n’han fet una tria necessària i volguda per centrar l’acció en els tres protagonistes del poema i del mite: el Comte Arnau, la seva muller Elvira i l’abadessa del convent de Sant Joan de les Abadesses, Adelais. Amb la màgia de la paraula, sense cap mena de filtre que la pugui desfigurar, amb l’ajuda d’una posada en escena sòbria i contundent, aconsegueixen que l’espectador sigui capaç de descobrir en El Comte Arnau la crueltat com a força centrífuga que marca tot el que es troba al seu pas; el fosc com a paisatge, el mal com a principi i la condemna com a fi inalterable al llarg dels anys, fins als nostres dies. L’actor, que ha valorat positivament la resposta dels espectadors a casa nostra, en els dos propers mesos farà bolos pel país tot interpretant “El comte Arnau”.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: