Dissabte, 20 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La coral de Sant Martí Sarroca ha enregistrat un cd amb temes del seu repertori, en que destaca una sardana dedicada al municipi

Fa pocs dies es va presentar l’enregistrament que la coral Sarroca Nova, de Sant Martí, ha realitzat per tal de celebrar el seu 107è aniversari.

De fet, com comentava als nostres micròfons el president de l’entitat, Josep Romeu, ha estat el primer cop que la coral realitza una gravació, i el resultat ha estat força positiu.<br />Romeu explicava també que el disc compte conte 11 peces que formen part del repertori habitual de la coral. Un disc de fet que s’inicia amb una sardana dedicada a Sant Martí.

Tots els temes son cantants per la coral, però alguns compten amb acompanyament musical, sobre tot els temes més moderns.

Des d’aquesta setmana el cd es pot trobar en alguns establiments de Sant Martí, ja que Romeu reconeixia que se’n farà una distribució molt limitada al municipi. <br />Els prop de 30 cantaires de la coral, la majoria d’ells persones jubilades, han gaudit de l’experiència de fer aquest enregistrament, com apuntava el president de Sarroca Nova.

El cd du per títol “Sant Martí Sarroca. La veu d’un poble”, i vol ser també d’alguna manera un recordatori i reconeixement a totes les persones que han passat per la coral al llarg d’aquest 107 anys de vida. Aquesta iniciativa ha estat possible en gran mesura, gràcies al finançament econòmica de l’ajuntament del municipi.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: