Dissabte, 13 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

FC Vilafranca-San Cristóbal de Terrassa, aquest diumenge en directe per VTV

A les cinc de la tarda, el Futbol Club Vilafranca, i en directe per Vilafranca Televisió, com és costum en els encontres a domicili, se les haurà amb el San Cristóbal, conjunt de Terrassa, que ocupa la catorzena posició.

Els de la capital altpenedesenca ocupen a hores d’ara la cinquena posició, després de cinc partits en què no puntuen i a manca només de quatre jornades perquè la lliga acabi han de sumar els dotze punts. <br />S’especula que l’entrenador vilafranquí Albert Viñas, aquesta setmana entrant posi el seu càrrec a disposició de la junta directiva. Viñas ha afirmat en alguna ocasió que si l’equip quedés matemàticament fora dels tres primers llocs, posaria el càrrec a disposició de la junta. I unes hores abans que el degà penedesenc, aquest diumenge, al punt del migdia, l’Espirall-Les Clotes rebrà l’Espluguenc. Serà el penúltim matx dels vilafranquins al camp municipal amb el propòsit de començar a planificar la propera temporada.

El diumenge esportiu el completa el Serveis Mèdics Penedès Xamba. A 2/4 d’11 del matí al pavelló de la Gamba s’enfrontarà amb el Lleida. <br />Un resultat favorable mantindria les vilafranquines a la zona alta de la taula.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: