Dijous, 5 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els Xicots de Vilafranca fan castells de 7 a Sant Cugat del Vallès

Diumenge, davant del monestir de Sant Cugat, els de la camisa vermella van tornar a repetir l’actuació de la setmana anterior però afegint-hi el pilar de 5. Així, van completar un lleuger 3 de 7 en primera ronda, un 4 de 7 un xic lent en segona ronda i una seguríssima torre de 6 en tercera. Per acabar van bastir un pilar de 5.

<br />Les altres colles presents a plaça eren els Castellers de Sant Cugat i els Castellers d’Esplugues. <br />Ara, els Xicots encaren la setmana pensant en la diada de Fires de diumenge, que suposarà la seva presentació davant l’afecció vilafranquina. Així, dimecres hi haurà assaig a les 10 de la nit amb la presència durant l’assaig del conegut humorista Jordi LP. A l’assaig del divendres, a la mateixa hora, la colla preveu fer proves dels troncs i dels peus dels castells de la diada de Fires i per això convida a tots els castellers i afeccionats a què assisteixin. Una assistència nombrosa ajudarà a fer possible que els Xicots aixequin, des de ben aviat, el llistó d’aquesta temporada,  assolint en aquesta diada la primera torre de set , el cinc de set i de nou el quatre de set amb agulla, pas previ  per fer el salt als pisos de vuit.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: