Dimarts, 3 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els aires celtes de Los Stompers arriben al CelObert dels Monjos

Aquest dissabte a dos quarts d’11 de la nit, a l’Espai Antistiana de La Ràpita, tindrà lloc el tercer espectacle inclòs al cicle d’espectacles per als sentits que s’està portant a terme a Santa Margarida i els Monjos.

<br /> Consisteix en una actuació que barreja la música irlandesa i el folk, a càrrec de Los Stompers, possiblement el grup de música irlandesa més conegut i estimat a Catalunya. Les seves actuacions són una espècie de ‘taverna errant’, on es recrea l’ambient bulliciós que podem trobar en qualsevol pub irlandès. <br />És un espectacle gratuït i en acabat s’oferirà una degustació de cava i productes locals.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: