Dimarts, 23 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El nou president del Casal, Miquel Àngel García, vol sanejar el finançament i potenciar les seccions

García defineix el seu programa per als propers 4 anys com a continuista amb matisos propis. I un d’aquests matisos és el paper de les seccions de La Societat La Principal que volen potenciar perquè consideren que són l’ànima de l’entitat.

Fruit d’aquesta voluntat, a la junta hi ha membres de les seccions de bàsquet, judo i billar. Entre les idees que treballen hi ha recuperar la d’escacs i potenciar un club juvenil per als socis de 14 a 16 anys.<br />Un altre aspecte clau per al nou president és el sanejament dels comptes del Casal, actualment deficitaris, segons ha explicat en una entrevista al magazín La Plaça. Segons Miquel Àngel García fa temps que s’hi treballa i cal solventar-lo.

La nova junta també es planteja recuperar el Casal 2.000, que tot i haver caigut en l’oblit no s’ha malmès, segons García. L’objectiu és treure’n més rendiment per al soci i per als vilafranquins, que poden accedir-hi pagant una quota.

El cinema havia estat clau per al Casal i tot i que ha anat a menys, la nova junta pensa mantenir aquest servei. Miquel Àngel García també ha apuntat la intenció de continuar millorant el teatre i les pistes esportives.

Les eleccions per renovar la junta directiva del Casal comptaven amb aquesta única candidatura, encapçalada per Miquel Àngel Garcia, que dissabte va rebre 63 vots favorables, un vot en contra i un vot en blanc.

<br />El nou president, de 38 anys, és quintinenc però viu a Vilafranca des que es va casar. Llicenciat en Informàtica, compagina la consultoria tecnològica i econòmica amb la gestió de l’empresa familiar.<br />Miquel Àngel García va iniciar la seva vinculació amb el Casal fa uns deu anys, quan es va fer soci per aprendre anglès, i havia estat vocal de la junta directiva en els darrers 4 anys de Joan Güell.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: