Dissabte, 23 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Martinet organitza una caminada per la ribera del Foix

La proposta per la caminada d’aquest diumenge és fer un passejada per la ribera del riu Foix, al llarg del terme de Sant Martí Sarroca.

<br />Sortint a les 9 del matí des del Parc de la Pau, la caminada anirà seguint la direcció de l’aigua i serpentejarà el riu tota l’estona, a vegades per corriols al costat mateix de l’aigua, altres per camins una mica separats, arribant-lo a creuar 8 vegades. Serà per llocs ben diversos des de sobre d’una palanca a un arbre caigut o fins i tot per dins de l’aigua i per tant, cal anar ben calçat.<br />La sequera que patim no ha arribat a secar del tot algunes parts del recorregut del Foix i tot i que el cabal d’aigua és molt minso, la vegetació de ribera, en aquesta època de l’any, és digna de veure.<br />L’arribada està prevista cap a dos quarts de 2 del migdia.

<br />

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: