Dimecres, 4 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El diputat i president de la Federació Penedès d’ERC, Miquel Carrillo, explica la posició del seu partit al voltant de la Vegueria Penedès

En una roda de premsa celebrada al local d’ERC a Vilafranca, Miquel Carrillo ha volgut clarificar la posició de la formació republicana en els darrers moviments al voltant de la demanda d’un àmbit de planificació per el Penedès i la futura vegueria.

Carrillo ha volgut deixar clar que en cap moment es pot parlar de que el Govern de la Generalitat s’ha mostrat contrari a aquesta demanda, i al mandat del Parlament de Catalunya de treballar en aquesta qüestió.<br />Concretament sobre la resposta que ha donat el Departament de Política Territorial, el diputat d’ERC i president de la Federació Penedès ha comentat que valoren com a positiu que s’estableixi un pla director per les comarques afectades; tot i que com a negatiu ressaltava que no es concreta que hi hagi un àmbit de planificació Penedès. Carrillo apuntava que en aquests moments estan en converses amb les altres forces al govern per mirar de concretar que aquesta qüestió es contempli i que es marqui també un calendari.

Recordem que la setmana passada ens feien ressò de les declaracions de representants de la Plataforma per una Vegueria Pròpia en que es marcava com a data límit per aconseguir una resposta favorable del Departament el 21 d’aquest mes de maig.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: