Dimarts, 16 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Casal de les Dones commemora el Dia Internacional per la salut de les dones amb un taller sobre el canvi

Una quinzena de dones participen a l’activitat que condueix la psicòloga Mercè Salat. El taller s’ha estructurat en 3 sessions, al voltant del 28 de maig, Dia Internacional per la Salut de les Dones.

<br />Sota el títol “El canvi com a procés de creixement personal”, Salat planteja el canvi com una situació inevitable a les nostres vides i alhora positiva.<br />En una entrevista al magazín La Plaça, la psicòloga ha animat a trobar la oportunitat en la crisi.

Segons Salat, els canvis més importants a la vida estan relacionats amb les relacions personals i la salut.<br />Així, la sessió d’aquesta setmana se centra en les relacions especials i en les relacions d’amor. I la darrer abordarà la malaltia, en el sentit biològic, així com la comunicació implícita d’una malaltia. L’enfocament de Salat planteja que el  problema no és la malaltia sinó allò que l’ha causat.

El taller també contempla el servei de ludoteca infantil a càrrec de voluntariat de Creu Roja.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: